top of page

Brætspillet er ikke slået hjem

July 19, 2017

Tendenshistorie til Ud&Se Magasin. Mulighederne for at spille spil på nettet har aldrig været større, men samtidig er det de klassiske brætspil på bordet flere og flere vender blikket mod. Og nye brætspilscaféer dukker op over hele landet.

Ligeglad med fællesskabet

July 19, 2017

Reportage om ny tv-serie i JP Aarhus. Jens Folmer Jepsen, byens tidligere festugedirektør, var manden bag den succesfulde tv-serie ”Kongeriget” med Søs og Kirsten i hovedrollerne. Nu er han og skuespillerne snart tilbage med serien ”Selfiestan”, der får premiere på DR til oktober. JP Aarhus var med en dag på optagelser.

Kultur på recept

July 19, 2017

Baggrundsartikel til scenekunstmagasinet Teater1: Fire danske kommuner har fået muligheden for at teste, om kultur giver langtidssyge bedre livskvalitet, men hvordan undersøger man, om kunst og kultur kan erstatte piller og psykologitimer i Danmark? Læs med, når vi går i dybden med "Kultur på recept"

Med blikket rettet mod en OL-medalje

July 19, 2017

Forsideportræt til Aarhus Panorama. Hun er kontrolleret og beslutsom, afslappet og tænksom. Den aarhusianske hækkeløber og Danmarks bedste kvindelige atlet, Sara Slott, kan beskrives på mange måder. Men vigtigst af alt brænder hele hendes krop efter at hænge en OL-medalje om halsen.

Aarhus Festuge magasin

July 19, 2017

Magasin produceret i et samarbejde mellem Århus Stiftstidende og Aarhus Festuge. Blandt andet interviews med Rikke Øxner, Festugedirektør, rapper L.O.C, Den Korte Radioavis, osv. Har produceret årets Festugemagasin i 2014, 2015 og 2017.

Podcast: Aarhus i ørerne

July 19, 2017

Podcast. Som Lydland producerer jeg podcasten "Aarhus i ørerne" i et samarbejde med Aarhus Stadsarkiv. Podcasten tager lytterne med rundt i Aarhus, og giver dem en ny forståelse af byen. Det journalistiske projekt er støttet af Aarhus som Europæisk Kulturby 2017.

Please reload

bottom of page